In de pers

De unieke service en hoge veiligheidsniveau van Huisoppas.nl trekken regelmatig aandacht van de dag en weekbladen en Nederlandstalige televisie en radioprogramma's.

Huisoppas.nl bij SBS6 op 23 december 2014

Bekijk hier het filmpje van Hart van Nederland.

Gratis in een riant vakantiehuis

'Zou je niet eens op ons huis willen passen als we op vakantie zijn?' Toen Herman Withuis voor de zoveelste keer deze vraag kreeg voorgelegd, ging er een lampje branden. Waarom niet ale huiseigenaren en oppassers een handje helpen? In 2005 was www.huisoppas.nl een feit. Lees hier meer

Huisoppas op maat

Ondanks het huidig economisch klimaat blijven we op vakantie gaan. We laten ons huis en daarmee gepaard onze huisdieren en waardevolle bezittingen niet graag onbemand achter. Er wordt, helaas, vaak ingebroken als huizen langdurig leeg staan gedurende de vakantieperiodes. Daarnaast is het zoeken naar de juiste oppas voor huisdieren vaak geen evidente klus. De heer Withuis bedacht een aantal jaar geleden een schitterende en steeds vaker gebruikte oplossing.
Lees hier meer

RTL 4 - EditieNL

RTL4 heeft een korte reportage opgenomen voor editie.nl welke een kleine indruk geeft van het werk van de huisoppassers en de locaties (klik hier).
U ziet hier een kort interview met Herman Withuis, de drijvende kracht van Huisoppas.nl.

Spits - "Wie past er op mijn huisje"

Het dagblad "Spits" heeft 31 januari 2008 een uitgebreid twee bladzijden beslaand artikel, geschreven door Sigrit Stamkot, gepubliceerd in het katern "lifestile" met de titel "Wie past er op mijn huisje" met een uitvoerig intervieuw met onze hr. Withuis, een interview met een van onze vaste Nederlandse clienten en een interview met onze zeer gewaardeerde huisoppasser mevr. Odette Nooteboom. U kunt hier het artikel uit het dagblad "Spits" lezen.

Landleven - "Plattelandsdroom komt af en toe uit"

Lees het artikel van Landleven dat ons concept beschrijft vanuit de huis oppassers.